fbpx
Anti-Calcaire New ARA

100% NATUURLIJKE MAGNETISCHE ANTIKALK BEHANDELING!

Geen zout, geen elektriciteit, geen spoelwater en geen onderhoud

Een 100% natuurlijke antikalk zonder zout

Het NEW ARA systeem heeft geen zout nodig. Nooit nog extra kosten voor de werking van uw antikalksysteem noch plaatsverlies wegens het opbergen van zoutzakken.

Een systeem dat geen water nodig heeft

En ja! Een traditionele waterontharder verbruikt spoelwater! Dit in tegenstelling tot de NEW ARA die dankzij zijn sterk magnetisch veld kalksteen rechtstreeks neutraliseert zonder een druppel water te verspillen.

Een oplossing zonder elektriciteit

Om te werken, zal de NEW ARA geen elektriciteit verbruiken in tegenstelling tot een traditionele waterontharder. Het systeem wordt net na uw watermeter geplaatst.

Een magnetische antikalk die geen onderhoud behoeft

Door de NEW ARA te installeren, filtert u uw water en hoeft u uw installatie niet langer te onderhouden, omdat de werking van het magnetisch veld permanent en onbeperkt is.

RECHTSTREEKS KRAANWATER DRINKEN ZONDER GEVAAR VOOR UW GEZONDHEID

Over het algemeen is het kalkgehalte in stadswater vrij hoog. Het veroorzaakt korstvorming en veel ongemakken. NEW ARA biedt u een ecologische en economische oplossing. Onze onderzoekers hebben een innovatief product ontwikkeld dat voldoet aan uw verwachtingen voor uw woning… Kwaliteit en efficiëntie! Met het NEW ARA systeem, zeg vaarwel tegen uw korstvorming problemen. Geniet van natuurlijk water dat al zijn mineralen behoudt. NEW ARA wijzigt de kwaliteit van het water niet; het blijft drinkbaar. Bewaar de smaak van uw eten en koffie. We hebben het geluk dat we toegang hebben tot vers en transparant water, laten we het niet chemisch aantasten!

Antikalk New ARA 100% Natuurlijk
Video afspelen

Een super krachtige magneet die kalk omvormt

Werking van de New ARA

Het werkingsprincipe van de NEW ARA ionenversneller, ontwikkeld door VOSGES®™, is simpel maar terzelfder tijd gesofisticeerd. Het is gebaseerd op de geforceerde doorgang van water door een permanent magnetisch veld van hoge intensiteit (op dit ogenblik is de NEW ARA het enige toestel ter wereld dat een gecontroleerd magnetisch veld biedt van 10.000 Gauss).

Het zeer sterke magnetisch veld in de NEW ARA wijzigt de elektrostatische structuur van de carbonaat houdende elementen in het water, waardoor de vorming van nieuwe kalkaanslag voorkomen wordt.

De doorgang van water

Wanneer water door de ionenversneller stroomt, wordt de moleculaire structuur van de mineralen in het water zodanig getransformeerd dat ze zich niet meer vasthechten. Dit voorkomt de vorming van harde kalksteen. NEW ARA werkt niet alleen preventief, maar ook curatief.

Het magnetisch veld

Het intense magneetveld dat door de NEW ARA ionenversneller wordt opgewekt, transformeert het carbonaat dat in het water aanwezig is in zeer kleine aragonietkristallen die vervolgens door de dynamiek van het water worden verwijderd.

Beter water voor alle doeleinden

Nog beter water voor uw zwembad

Een ander voordeel van de NEW ARA ionenversneller is duidelijk beter water voor uw zwembad. In Italië bijvoorbeeld gebruiken veel gezondheidscentra en openbare zwembaden het NEW ARA-systeem om de kwaliteit van hun water te verbeteren, wat leidt tot een groener imago en gebruik van minder chemicaliën.

U zult zien dat u veel minder chloor, anti-algen, enz. zal gebruiken. De NEW ARA zal door de continue circulatie inwerken op de mineralen en op de bacteriën aanwezig in het water en zal ervoor zorgen dat dit water toch volledig voldoet aan de hygiënische vereisten.

Une eau pure grâce à New ARA
Une eau pure grâce à New ARA !

Zuiver water

Welk resultaat levert New ARA?

De waterkwaliteit wijzigt niet! De NEW ARA ionenversneller bewaart de organoleptische eigenschappen van het water. De NEW ARA behandelt het water op een milieuvriendelijke en efficiënte wijze en behoudt alle elementen die nodig zijn voor uw welzijn.

Wanneer ziet u de veranderingen die NEW ARA met zich meebrengt? Slechts enkele dagen na de installatie! Het water kookt sneller zonder wit residu achter te laten in uw potten en pannen, uw inox gootsteen zal terug blinken en uw glazen zullen opnieuw transparant en glanzend zijn. U zal ook uw gebruikelijke dosis zeep en schoonmaakmiddel kunnen verminderen.

Natuurlijk moeten we ook uw sanitaire voorzieningen vermelden. De vermindering van kalkvlekken op uw kraanwerk zal duidelijk zichtbaar zijn. Uw wasmachine zal uw wasgoed soepel en zacht maken. Het water zal zachter aanvoelen op uw huid.

Uw waterboiler zal u dankbaar zijn! Het NEW ARA systeem elimineert geleidelijk aan de oude afzettingen tot de volledige eliminatie, wat elektriciteit zal besparen omdat het water veel sneller zal opwarmen.

U hoeft geen chemicaliën meer toe te voegen om uw sanitair er goed uit te laten zien en u spaart tegelijkertijd het milieu.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Het is duidelijk niet hetzelfde systeem maar wel hetzelfde principe: de omzetting van kalksteen in aragoniet. New ARA is een gepatenteerd systeem dat werkt met natuurlijke permanente magneten met een krachtig magnetisch veld (10.000 gauss = 1 Tesla) en een van de belangrijkste kenmerken is dat het zeer langzaam ontlaadt (duizenden jaren), waardoor wij onze systemen levenslang kunnen garanderen. Wij zijn de enigen die de prestatie kunnen leveren om de polariteit 8 keer op dezelfde strook te veranderen, waardoor wij 100% omvorming van de kalksteenmolecule in aragoniet kunnen garanderen (niet vasthechtend en schurend, dus curatief).

Inderdaad! De kalksteen wordt omgezet in aragoniet, een molecule die 50 tot 60 maal kleiner is dan kalksteen en die de bijzonderheid heeft dat zij niet meer aankoekt als harde kalksteen, noch in de buizen, noch op de elektrische weerstanden. Het aragoniet wordt op natuurlijke wijze geëvacueerd door de dynamiek en de druk van het water. Alleen op de plaatsen waar het water opdroogt, zoals de kranen of de douchewanden, ontstaat een lichte aanslag die zonder problemen kan worden verwijderd door er gewoon een “natte doek” over te halen. Dit betekent dat er geen chemicaliën of antikalkmiddelen nodig zijn.

Dat is niet nodig. Wij bieden u een all-inclusive pakket inclusief de reis van onze gecertificeerde installateur, de installatie en alle benodigde accessoires aangepast aan uw installatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over de tijd die het in beslag zal nemen, noch over de gebruikte accessoires, omdat u geen extra kosten in rekening worden gebracht. Bij ons zijn er geen verrassingen! Het aanbod dat u ontvangt is definitief! U kunt het echter zelf installeren of door de vakman van uw keuze, met dezelfde garanties, zolang u de bijgeleverde installatie-instructies maar volgt.

Nee, van zodra het systeem geïnstalleerd is, werkt het! U hoeft dan geen geld meer uit te geven of iets te doen. De NEW ARA werkt perfect zonder enig onderhoud of verbruiksgoederen en dit levenslang.

De werking van de NEW ARA is inderdaad levenslang gegarandeerd door de kwaliteit van zijn natuurlijke en permanente magneten. Er zijn geen bewegende delen en dus geen slijtage. De natuurlijke magneten zullen zich in de loop van duizenden jaren geleidelijk ontladen. Als u uw huis ooit verkoopt, zal de koper van dezelfde voordelen blijven genieten.

NEW ARA heeft een curatief effect op een bestaande installatie en het fysische fenomeen van wrijving garandeert dat uw leidingen op middellange of lange termijn in hun oorspronkelijke staat terugkeren.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Met genoegen bevestig ik mijn volledige tevredenheid over uw installatie in mijn villa in Rode. Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van een klassieke (zout) waterontharder, heb ik de voordelen kunnen waarderen van uw New Ara systeem dat zeer compact en bovenal zeer zuinig is. Het werd geïnstalleerd door uw zeer professionele technicus die zijn job door en door kent en de tijd heeft genomen om het goed te doen. Ik kan mezelf dan ook alleen maar feliciteren met de aanschaf van deze apparatuur, waarvan mijn verschillende sanitaire en huishoudelijke toestellen optimaal profiteren. Ik hoop je nog weer te zien, met vriendelijke groeten.
Michael
ST GENESIUS-RODE
Wij wonen in La Hulpe en hebben zeer hard water met veel kalkaanslag. Wij zijn altijd tegen conventionele waterontharders met zout geweest vanwege de vervuiling die door het vrijkomende zout wordt veroorzaakt en vooral omdat het behandelde water ongeschikt is voor consumptie. Sinds 2015 installeerden we een New Ara voor de behandeling van al het water in het huis, behalve voor het besproeien van de tuin. De super commerciële en technische service van uw bedrijf verdienen een pluim. Sindsdien is er geen spoor meer van kalksteen in de douche, in de badkuip, geen aanslag in en rond de kraanfilters, enz. Ja, we zijn verheugd en we bevelen het aan.
ALBERTO D.
TERHULPEN
Tijdens de renovatie van ons nieuwe huis hebben we een New Ara-ionenversneller geïnstalleerd. Omdat we het product niet kenden, hebben we ons laten overtuigen door onze aannemer. Sindsdien zijn we heel opgetogen! Geen kalkaanslag meer schrobben op de kranen, douchewanden,... Gewoon een beetje azijn zonder schrobben en het is klaar. Wij drinken kraantjeswater omdat, in tegenstelling tot in ons vorige huis (een appartement) waar ze zout gebruikten, het water nu niet meer zo'n slechte smaak heeft. Wij bevelen deze installatie aan iedereen aan.
PAULINE EN BENOIT S.
TERHULPEN
Ik ben architect en voer veel projecten uit. Ik heb het New Ara-apparaat bij mij thuis laten installeren om het gebruik ervan te testen voordat ik het aan mijn klanten wilde aanbevelen. Ik kon de onmiddellijke effecten zien, bijvoorbeeld op de douchewanden merkte ik geen kalksteenstrepen meer op die vóór de installatie zichtbaar waren. Bij boilers zit er een zacht kalklaagje rond de weerstand maar niets dat vergelijkbaar is met water dat niet door dit apparaat is behandeld.
NATHALIE P.
UKKEL
Antikalk New ARA 100% Natuurlijk

Meer informatie ? Contacteer ons!

Contact New ARA NL

Informatie over uw huis

Type huisvesting
Is het een algemene of een individuele watermeter?
Is dit een verzoek voor het hele gebouw?
Afmetingen van de pijp aan de uitgang van de meter

Persoonlijke gegevens

✉️
Wanneer wilt u gecontacteerd worden?

Aanvullende informatie

RGPD

U gaat akkoord met ons privacybeleid *


* verplichte velden

© NEW ARA 2021 | Privacybeleid | Made by Commeco