Neem contact met ons op!

En geniet van een uitzonderlijk VOORDEEL!

  ONTDEK ALLE VOORDELEN!

  GEEN ZOUT • GEEN ELEKTRICITEIT • GEEN WATER • GEEN ONDERHOUD

  100% NATUURLIJK!

  Geen zout

  Het New ARA systeem heeft geen zout nodig. Nooit nog extra kosten voor de werking van uw antikalksysteem noch plaatsverlies wegens het opbergen van zoutzakken.

  Geen elektriciteit

  Om te werken, zal de New ARA geen elektriciteit verbruiken in tegenstelling tot een traditionele waterontharder. Het systeem wordt net na uw watermeter aangesloten.

  Geen water

  En ja! Een traditionele waterontharder verbruikt spoelwater! Dit in tegenstelling tot de New ARA die dankzij zijn sterk magnetisch veld kalksteen rechtstreeks neutraliseert zonder een druppel water te verspillen.

  Geen onderhoud

  Door de New ARA te installeren, filtert u uw water en hoeft u uw installatie niet langer te onderhouden, omdat de werking van het magnetisch veld permanent en onbeperkt is.

  Wilt u uw kraan openen en uw water direct kunnen drinken? Vindt u het vreselijk dat de kalksteen in uw stromend water uw installatie aantast en een harde witte aanslag op uw sanitaire toestellen vormt? Vosges®™ heeft uw probleem begrepen en daarom is ons team op zoek gegaan naar een innovatief product dat voldoet aan uw verwachtingen… Met de New ARA kiest u voor kwaliteit en efficiëntie en neemt u afscheid van ziektekiemen en kalkproblemen. Verzeker uzelf van transparant water mét de nodige mineralen maar zónder de ongemakken ervan. Mineralen zoals natrium, calcium of magnesium hebben een invloed op zowel de smaak als de kleur van het water. Neem enkel genoegen met “drinkbaar” water!

  contacteer ons

  VLAANDEREN

  052 22 28 66

  www.newara-vlaanderen.be

  BRUSSEL

  0476 39 49 94

  www.newara-brussels.be

  WALLONIË

  071 36 36 36

  www.newara-wallonie.be

  Werking van de New ARA

  Het werkingsprincipe van de NEW ARA ionenversneller, ontwikkeld door VOSGES, is simpel maar terzelfder tijd gesofisticeerd. Het is gebaseerd op de geforceerde doorgang van water door een permanent magnetisch veld van hoge intensiteit (op dit ogenblik is de NEW ARA het enige toestel ter wereld dat een gecontroleerd magnetisch veld biedt van 10.000 Gauss).

  Het zeer sterke magnetisch veld in de NEW ARA wijzigt de elektrostatische structuur van de carbonaat houdende elementen in het water, waardoor de vorming van nieuwe kalkaanslag voorkomen wordt.

  De doorgang van water

  Wanneer water door de ionenversneller stroomt, wordt de moleculaire structuur van de mineralen in het water zodanig getransformeerd dat ze zich niet meer vasthechten. Dit voorkomt de vorming van harde kalksteen. New Ara werkt niet alleen preventief, maar ook curatief.

  Het magnetisch veld

  Het intense magneetveld dat door de New ARA ionenversneller wordt opgewekt, transformeert het carbonaat dat in het water aanwezig is in zeer kleine aragonietkristallen die vervolgens door de dynamiek van het water worden verwijderd.

  Zuiver water

  Welk resultaat levert New ARA?

  De waterkwaliteit wijzigt niet! De New ARA ionenversneller bewaart de organoleptische eigenschappen van het water. De New ARA behandelt het water op een milieuvriendelijke en efficiënte wijze en behoudt alle elementen die nodig zijn voor uw welzijn.

  Wanneer ziet u de veranderingen die New ARA met zich meebrengt? Slechts enkele dagen na de installatie! Het water kookt sneller zonder wit residu achter te laten in uw potten en pannen, uw inox gootsteen zal terug blinken en uw glazen zullen opnieuw transparant en glanzend zijn. U zal ook uw gebruikelijke dosis zeep en schoonmaakmiddel kunnen verminderen.

  Natuurlijk moeten we ook uw sanitaire voorzieningen vermelden. De vermindering van kalkvlekken op uw kraanwerk zal duidelijk zichtbaar zijn. Uw wasmachine zal uw wasgoed soepel en zacht maken. Het water zal zachter aanvoelen op uw huid.

  Uw waterboiler zal u dankbaar zijn! Het New ARA systeem elimineert geleidelijk aan de oude afzettingen tot de volledige eliminatie, wat elektriciteit zal besparen omdat het water veel sneller zal opwarmen.

  U hoeft geen chemicaliën meer toe te voegen om uw sanitair er goed uit te laten zien en u spaart tegelijkertijd het milieu.

  Beter water voor alle toepassingen

  Nog beter voor uw zwembad!

  Een ander voordeel van de New ARA ionenversneller is duidelijk beter water voor uw zwembad. In Italië bijvoorbeeld gebruiken veel gezondheidscentra en openbare zwembaden het New ARA-systeem om de kwaliteit van hun water te verbeteren, wat leidt tot een groener imago en gebruik van minder chemicaliën.

  U zult zien dat u veel minder chloor, anti-algen, enz. zal gebruiken. De New ARA zal door de continue circulatie inwerken op de mineralen en op de bacteriën aanwezig in het water en zal ervoor zorgen dat dit water toch volledig voldoet aan de hygiënische vereisten.

  contacteer ons

  VLAANDEREN

  052 22 28 66

  www.newara-vlaanderen.be

  BRUSSEL

  0476 39 49 94

  www.newara-brussels.be

  WALLONIË

  071 36 36 36

  www.newara-wallonie.be